Flaş haber!.. Lider Bahçeli açıkladı: MHP kurultay tarihi belli oldu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, “17 Mart’ta 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız.” dedi.
SON DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, “Cumhuriyet’in yeni yüzyılını omuzlayacak ekibimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz.” diyerek, 14. Olağan Kurultayın 17 Mart 2024’te yapılacağını açıkladı.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle: 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde tezahür etmiş millet iradesinin aynısı ile 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlere yansımasını yerel yönetimlere düşen gölgenin kaldırılmasını amaçlıyoruz. Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz.

“YEREL SEÇİMLERE HEYECANLA HAZIRLANIYORUZ”

Zillet tortularının kazıtılmasını amaçlıyoruz. Türkiye’nin zaman kaybetmeye, oyalanmaya tahammülü yoktur. Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz.

Türkiye oyun kurucu vasfıyla bu şartlar altında ben de varım diyerek varlığını ibra ve ifşa etmektedir.  MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar  yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.

MHP’NİN KURULTAY TARİHİ BELLİ OLDU

Cumhuriyet’in yeni yüzyılını omuzlayacak ekibimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. 17 Mart’ta 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız.

Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz.

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın