Her bo… İngilizden çıkıyor ! Bu da onların çirkin yüz yarışması!

En bozuk yüze bürünmeyi başaran kişi, yarışmanın kazananı oluyor. Şampiyona öncesi antrenman yapan katılımcılar objektiflere yansıdı.

İngiltere, ender rastlanan bir yarışmaya ev sahipliği yapıyor. “World Gurning Championships” (Dünya Bozuk Yüz Şampiyonası) olarak bilinen yarışmada katılımcılar, en çirkin yüzlere sahip olarak şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

Yarışma öncesi antrenman yaptılar

Bugün düzenlenecek şampiyonaya Claire Lister, Adrian Zivelonghi, Ged Eccles ve Tommy Mattinson katılacak. Söz konusu dört isim, ilki 1267’de düzenlendiği belirtilen Egremont Yengeç Fuarı sırasında düzenlenecek yarışma öncesinde antrenman yaparken objektiflere yansıdı.

İngiliz geleneği

Lister, Zivelonghi, Eccles ve Mattinson’ın birbirinden farklı yüz şekline büründükleri görüldü.  Dikkatleri üzerine çeken yarışma, kırsalda düzenlenen İngiliz geleneği olarak biliniyor.

En çarpık yüze bürünmek zorundalar

Yarışmanın kazananı, en çarpık yüz ifadesine bürünmek zorunda. Yarışmacılar becerebilecekleri en çirkin yüze sahip olmaya çalışıyor. Bunu başarabilen, şampiyonanın kazananı olarak ilan ediliyor. Tommy Mattinson, 11 kez kazanan oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Çanakkale Boğazı’nda kuru yük gemisinde yangını

Mısır’dan Bulgaristan’a giden kuru yük gemisinde çıkan yangın nedeniyle Çanakkale Boğazı’nda geçici süreyle askıya alınan …

Bir yanıt yazın