Başkan Erdoğan, Macron’a, “Hani gelecektin, gelmedin” diyerek takıldı!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, G-20 Liderler Zirvesi’ne ilişkin paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan ayaküstü sohbetine de yer verdi. Erdoğan’ın Macron’a, “Hani gelecektin, gelmedin” diyerek takılması dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8-10 Eylül tarihlerinde Hindistan’daki G-20 Liderler Zirvesi’ne katıldı.

Yoğun bir diplomasi trafiği yürüten Erdoğan, ziyareti sırasında çok sayıda devlet ve hükümet başkanıyla kritik görüşmeler gerçekleştirdi.

Macron’dan paylaşım

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Erdoğan ile zirvedeki ayaküstü görüşmesine ilişkin gülümseten anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Macron ile ayaküstü denk gelen Erdoğan’ın, “Libya hakkında konuşacaktık hani? Gelecektin, gelmedin” sözleri dikkat çekti.

Macron ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Gelecektim fakat yurt dışındaydınız. Tamam, geleceğim” diyerek yanıt verdi.

Erdoğan, sözlerinin devamında, “Gel tabi gel. Anlaştık mı?” derken Macron, “Evet, geleceğim. Kendinize dikkat edin” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın