Kılıçdaroğlu’na SİHA Sezgin soruldu, HDP’yi küstürmemek için gak-guk!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun TSK hakkındaki iftiraları için “Konuyla ilgili açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK bizim göz bebeğimizdir” diye konuştu.
CHP’de skandalların ardı arkası kesilmiyor…

Terörist cenazesine katılan, İHA ve SİHA’lara karşı çıkan CHP’nin Diyarbakır milletvekili Sezgin Tanrıkulu yine bir skandala imza attı.

Tanrıkulu katıldığı bir tv programında FETÖ ve PKK’nın kara propagandalarına sığınarak, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dil uzattı.

TSK’ya iftira attı

CHP’li Sezgin Tanrıkulu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 15 köylüyü helikopterden attığı, köyleri yaktığı ve bombaladığı iftirasını attı.

Tanrıkulu, “Türk Silahlı kuvvetleri, 15 köylüyü helikopterden attı. Türk Silahlı Kuvvetleri, köyleri yaktı, bombaladı.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, CHP 100. Yıl Hatıra Ormanı açılışına katıldı.

Sezgin Tanrıkulu soruldu

Burada gazetecilere açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun sözleri soruldu.

“TSK bizim göz bebeğimizdir”

Kısa yanıt veren CHP Lideri, “Konuyla ilgili açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK bizim göz bebeğimizdir.” dedi.

CHP kabul edilemez dedi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Sezgin Tanrıkulu’nun TSK ile ilgili sözlerinin kabul edilemeyeceğini ve konunun parti organlarında görüşüleceğini belirtmişti.

Soruşturma başlatıldı

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında, katıldığı bir televizyon programındaki ifadeleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama” ve “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçlarından soruşturma açılmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın