Bilal Erdoğan ihaneti unutamayınca Turhan Çömez’in eli havada kaldı!

AK Parti’den istifa edip İyi Parti’ye geçerek tüm seçim dönemi boyunca iktidara yönelik iftiraları ile gündeme gelen Turhan Çömez, Balıkesir’deki güreş etkinliğinde Bilal Erdoğan’a el uzattığına pişman oldu.
Balıkesir’de 63. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri düzenlendi.

Görkemli organizasyona önemli isimler katıldı.

Eski bakanlar AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi ile birlikte Bilal Erdoğan da törene katılan isimlerden biriydi.

Protokolde selamlaşma anı damga vurdu

Muhalefetten de isimlerin katıldığı organizasyona selamlaşma sırasında bir görüntü damga vurdu.

İyi Parti’yi temsilen organizasyona gelen Turhan Çömez, protokolü selamlayarak yerine doğru ilerlerken Bilal Erdoğan’a da el uzattı.

Turhan Çömez’in eli havada kaldı

Erdoğan, kendisine uzanan eli havada bıraktı. Çömez’in ısrarına rağmen Bilal Erdoğan, kedisine el uzatan diğer isimlerle tokalaştı.

Muhatap bulamayan Çömez, çaresizce kendisine ayrılan koltuğa yöneldi.

Çömez’in AK Parti’ye ihaneti

Bilal Erdoğan’ın bu tavrı gündeme otururken Çömez’in geçmişi akıllara geldi.

Bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsi doktorluğunu yapan Çömez, AK Parti’den milletvekili seçilerek Meclis’e girmişti.

AK Parti’den istifa ederek İyi Parti’ye geçen Çömez, özellikle son seçim döneminde iktidara yönelik iftiraları ile gündeme geldi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın