Ronaldo’nun golüyle Al Hilal’i yenen Al Nassr, Arap Kulüpler Şampiyonu oldu!

Al Nassr, Arap Kulüpler Şampiyonası finalinde Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal’i yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun golleriyle 2-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.
Suudi Arabistan’ın Taif kentindeki King Fahd Stadı’nda oynanan finalde Al Hilal ile Al Nassr karşılaştı.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal, Michael’in 51. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

Ronaldo kupayı getirdi
Abdulelah Al Amri’nin 71. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Al Nassr, Ronaldo’nun 74. dakikada attığı golle durumu 1-1 yaptı.

Normal süresi 1-1 biten maçın uzatma devrelerinde bir kez daha sahneye çıkan Ronaldo, 98. dakikada kaydettiği golle takımına 2-1’lik galibiyeti getirdi. Öte yandan Cristiano Ronaldo, 115. dakikada sakatlandı ve sahayı sedyeyle terk etti.

Al Nassr ilk kez kazandı
Ronaldo’nun yanı sıra Sadio Mane, Seko Fofana, Marcelo Brozovic, Anderson Talisca ve Alex Telles gibi oyuncuların forma giydiği Al Nassr, Arap Kulüpler Şampiyonası’ndaki ilk zaferini elde etti.

Kadrosunda Sergej Milinkovic-Savic, Ruben Neves, Malcom ve Kalidou Koulibaly’yi bulunduran Al Hilal ise daha önce 2 kez şampiyon olduğu kupada 3. defa finalde kaybetti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Üsküdar-Samandıra metro hattı 27 saattir arızalı, seferler rötarlı yapılıyor

Dün sabah saatlerinde başlayan M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı’ndaki arıza nedeniyle istasyonda yoğunluk oluşurken her iki …

Bir yanıt yazın