Erdoğan’dan futbol kulüplerine afet konutu çağrısı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i depremzedeler için 250 konut yardımı konusunda tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan diğer takımlara da çağrı yaparak, “Bu kadar tribünlerden paralar geliyor. Öyle ise bunların bir kısmını ne yapalım?” dedi.
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin yaraları sarılıyor.

Bu kapsamda hem kentsel dönüşüm hem de afet konutları yapım süreçleri devam ediyor.

Bugün Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni düzenlendi.

Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen programa depremzedeler için 250 konutluk yardım yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de katıldı.

“Hayırda yarış bu”
Cumhurbaşkanı, Özbek’i bu konuda tebrik ederken diğer kulüplere de çağrıda bulundu.

Erdoğan şöyle konuştu:

“Galatasaray Kulübü’nü bu ilk 250 konut adımı için tebrik ediyorum. Tabi Kayseri’yi bir tarafa koymak olmaz. Kayseri bakalım kaç konutla bu işe katılacak? Trabzon, Beşiktaş, Fenerbahçe…

Onları da bekliyoruz. Hayırda yarış bu. Başka bir şey değil. Bu kadar tribünlerden paralar geliyor. Öyle ise bunların bir kısmını ne yapalım? Buralara aktaralım. Kazalardan belalardan kurtulmak için bu bire bir ilaç…”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamuda tasarrufa makam araçlarıyla başlanıyor

Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci …

Bir yanıt yazın