Türkiye’de hayat pahalılığından çok siyasi parti enflasyonu var!

Eski Kültür Bakanı ve siyasetçi Namık Kemal Zeybek, Türk siyasi arenasında yeni bir parti olan ATA Parti’yi kurdu. Parti yöneticilerini belirlemek üzere toplandı ve Namık Kemal Zeybek, oy birliğiyle kurucu genel başkan seçildi.
Türkiye’deki siyasi parti sayısı, son birkaç yıl içerisinde yükselişe geçti.

Türkiye’nin nur topu gibi yeni bir partisi oldu.

Seçimler sonrası yüzde bir oyu dahi olamayan tabela partilerinin aldığı milletvekillikleri sonrası yeni partiler kuruluyor.

Parti sayısı 135’e yükseldi
Seçimlerin ardından iki ay dahi geçmeden 6 yeni siyasi parti kuruldu ve Türkiye’deki aktif siyasi parti sayısı 135’e yükseldi.

Kurulan yeni partilerden birisi ise göze çarpıyor.

Namık Kemal Zeybek, ATA Parti’yi kurdu
Siyaset hayatına ilk olarak 60’lı yıllarda atılan Namık Kemal Zeybek, ATA Parti’yi kurdu.

Eski Kültür Bakanı olan ve 2011-2012 aralığında Demokrat Parti Genel Başkanlığını yürüten Zeybek’in ATA Parti’nin 40 kişilik Kurucular Kurulu toplandı.

ATA Parti ana politikasını açıkladı
Partiden yapılan açıklamada, partinin ana politikasının, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gerçekleştirdiği Türk devrimini, bilgi çağı gerçekleriyle yeniden yorumlayarak, yeniden Türk devrimini tasarlamak olduğu belirtildi.

Partinin 40 kişilik Kurucular Kurulu da toplanarak, Parti Merkez Başkanlık Divanı yöneticilerini belirledi.

Genel başkanlığa Namık Kemal Zeybek seçildi
Partinin kurucu genel başkanlığına, Namık Kemal Zeybek oy birliğiyle seçildi.

“Türkiye’yi bilgi çağına uygun bir şekilde yeniden tasarlamayı hedefliyoruz”
Namık Kemal Zeybek, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

ATA Parti olarak, Türk devriminin temel değerlerine bağlı kalarak, Türkiye’yi bilgi çağına uygun bir şekilde yeniden tasarlamayı hedefliyoruz. Ülkemizi çağdaş dünyanın öncü ülkeleri arasına taşıyacak politikalar üretmeyi ve toplumsal refahı artırmayı amaçlıyoruz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın