Adana’da 2 şubeli yediemin deposunda 30 milyonluk vurgun iddiası!

Adana’nın Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde iki şubesi bulunan yediemin otoparkındaki yaklaşık 2 bin aracın otopark sahipleri tarafından hurdacılara satıldığı ve 30 milyon lira değerinde vurgun yapıldığı iddia edildi.

Alınan bilgilere göre, Adana’nın Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde iki şubesi bulunan yediemin otoparkındaki araçlar, icra müdürlüğünün ve araç sahiplerinin bilgisi dışında değerinin altında parçalanarak satılmak üzere hurdacılara satıldığı iddia ediliyor.

İddiaya göre  Adana trafik Şube müdürlüğün, suç ve suça karıştıkları, muayenesiz veya yakalanma emri bulunan araçları yaptıkları denetim sonucu yakaladıkları bu araçları tutanakla S…. adlı yediemin deposuna gönderdikleri, ancak depo sahiplerinin planlı bir şekilde  depodaki 2 bine  yakın icranın vasıtaları Mersin,  Ankara, Konya  ve  İstanbul gibi illerdeki çıkma oto parçası satan işletmelere üçte bir fiyatına parçalanmak üzere  sattıkları, arkalarında 2 bine yakın mağdur bıraktıkları öne sürüldü. S… adlı şirketin  eski ve yeni sahipleri H.T.,  N. P.,  H. B.P ve çalışanları M. K. ile birlikte yaklaşık 30 milyon vurgun yaparak kaçtıkları, adı geçen yediemin  depoyu polislerin beklediği öne sürüldü.

Öte yandan Adana Cumhuriyet başsavcılığı ve icra müdürlüğü yetkililerinin hem şirket yetkilileri hem de adı geçen şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve şirketin hem eski hem de yeni ortakları hakkında yakalama kararı çıkarıldığı, şebekenin bu vurgun olayını 3 aydan beri planladıklarını iddia edildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın