Sekmen: Erzurum’da provokasyonu başlatan CHP’nin içindeki grup

Erzurum’da yaşananların ardınan kameralar karşısına geçen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Maalesef hazırlıklı gelinmiş ki pankartlar hazırlanmış. Bugün İstanbul’da yapılan mitinge gölge düşürmek için gayret gösterilen bir hadise. Taş atan kişiler CHP’li grubunun içinde olan kişiler, polisi zora sokanlar CHP’li grubun içinde olan kişiler.” dedi.

Büyük seçime 7 gün kala Cumhur İttifakı’nın adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yaklaşık 2 milyon kişinin katıldığı mitingi gölgede bırakmak için algı çalışmalarının başladığını öne süren Erzurum belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Miting için Erzurum’a giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na İl Seçim Kurulu tarafından büyük miting alanı gösterildi. CHP Erzurum İl Başkanlığı ve Ekrem İmamoğlu, büyük meydanın doldurulamayacağını öngörüp şehir merkezinde miting yapma kararı aldı.İzinsiz gerçekleştirilen bu miting Erzurum’da olayların çıkmasına neden oldu. Çıkan olaylara polis ekipleri müdahale ederken Ekrem İmamoğlu, durumdan siyasi çıkar elde etmek için hemen harekete geçti.” şeklinde konuştu.

Mehmet Sekmen: Provokasyonu başlatan CHP’nin içindeki kişiler

Yaşananların ardından kameralar karşısına geçen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Maalesef hazırlıklı gelinmiş ki pankartlar hazırlanmış. Bugün İstanbul’da yapılan mitinge gölge düşürmek için gayret gösterilen bir hadise. Taş atan kişiler CHP’li grubun içindeki kişilerdir. Erzurum’u ve  polisi zora sokan kendileri” şeklinde konuşurken olaylara ilişkin bir video kaydı da paylaştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın