UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk yarı finalistler Real Madrid ve Milan oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea’yi saf dışı bırakan Real Madrid ile Napoli engelini aşan Milan yarı final biletini kaptı.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselen ilk iki takım belli oldu.

İngiliz ekibi Chelsea’ye karşı ilk maçı 2-0 galip tamamlayan İspanya devi Real Madrid, deplasmandaki rövanş karşılaşmasında da Rodrygo’nun 58 ve 80. dakikalarda bulduğu gollerle yine 2-0 kazanıp yarı finale kaldı.

Milan, 16 yıl sonra yarı finale yükseldi

İki İtalyan takımın eşleşmesinde ise ilk maçı 1-0 kazanan Milan, Napoli karşısındaki rövanş maçında 1-1 berabere kalarak 16 yıl aranın ardından adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Olivier Giroud, Milan’ın golünü 43. dakikada kaydederken Napoli ise uzatma dakikalarında Victor Osimhen ile eşitliği yakaladı ve maç 1-1 sona erdi.

22. dakikada Milan’da Giroud, 82. dakikada ise Napoli de Khvicha Kvaratskhelia penaltı atışlarından yararlanamadı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’dan Ali Koç’un açıklamalarına yanıt: Psikolojide yansıtma

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un basın toplantısında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından karşılık verdi. …

Bir yanıt yazın