HDP’nin paravan partisinden milletvekili adayı olan Hasan Cemal, hedeflerini açıkladı

HDP’nin paravan partisi Yeşil Sol Parti’den seçime girecek olan gazeteci Hasan Cemal, “Bu düzeni değiştirmek için geliyoruz. Bunun için de elbette Kürt sorununu çözmek var. Elbette hapisteki bütün tutsakların salınması var” dedi.

Türkiye, 14 Mayıs’ta sandık başına gidecek..

Milletvekili listelerini belirleyen partiler, adaylarını tanıtıyor.

HDP’nin paravan partisi Yeşil Sol Parti’de milletvekili adayı olan gazeteci Hasan Cemal, aday tanıtım toplantısının ardından PKK’nın yayın organına açıklamalarda bulundu.

PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’dan diğer teröristler Cemil Bayık’tan Murat Karayılan’a kadar sık sık PKK kamplarına katılarak teröristlerle görüşmesiyle tanınan gazeteci Hasan Cemal, iktidara geldiklerinde yapacaklarını anlattı.

“Hapisteki tüm tutsaklar salınacak”

İktidara geldikleri düzenin değişeceğini ve hapisteki PKK’lıların serbest bırakılacağını belirten Cemal, şu ifadeleri kullandı:

Bu düzeni değiştirmek için geliyoruz. Bunun için de elbette Kürt sorununu çözmek var. Elbette hapisteki bütün tutsakların salınması var. Her şeyi yeni baştan inşa etmek zorundayız.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın