Akşener’in partisi seçime girmeden dağılıyor mu? Ağıralioğlu istifa etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti’nin “İstifa tek taraflı bir karar verme usulüdür. Genel başkanımız ile görüşme gerçekleşmeyecektir” açıklamasından sonra istifa etti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “İstifa edeceğim. Meral Akşener ile vedalaşmaya gidiyorum” açıklamasını yaptı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise,İstifa tek taraflı bir karar verme usulüdür. Genel başkanımız ile görüşme gerçekleşmeyecektir” diyerek Ağıralioğlu’na kapıyı kapattı.Ağıralioğlu, İYİ Parti’nin açıklamasının ardından istifa etti. 

“ÇOCUK KATİLİNİ ÖVENLE KAZANMAKTANSA KAYBEDELİM”

Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerini tek tek sıralayan Ağıralioğlu, “Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim, Kemal Bey’in adaylığında mutabakatın ihlal edilmesine itiraz ediyorum. Ben adaylık sürecinden bütün usulsüzlükleri reddediyorum.” demişti. 

“AKŞENER’E PUSU KURULDU”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e pusu kurulduğunu belirten Ağıralioğlu’nun “Akşener masada dayatmayla karşı karşıya kaldı. Bize pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi duyuluyor diye bize küfredilmesinden rahatsızız.” ifadeleri de ayrıca dikkat çekti.

VEKİL ADAYLIĞI İÇİN MÜRACAATTA BULUNMADI

Yavuz Ağıralioğlu, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Malum ve haklı itirazlarım sebebiyle de partimize 28. dönem milletvekili adaylık müracaatında bulunmadım. Gelen telefonlardan anlıyorum ki kızgın, kırgın, üzgün, hırpalanmış ve kahırlı bir şekilde oy verilecek. Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Bir yanıt yazın