İYİ Partili Uğur Poyraz: Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olmasını çok isteriz

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, altılı masanın cumhurbaşkanı adayı tartışmaları hakkında katıldığı canlı yayında “Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim. ” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun fiyaskoya dönüşse de partisinin vizyon belgesiyle adaylık için 6’lı masada el yükseltmesinin ardından İYİ Parti cenahından dikkat çeken bir çıkış geldi.

“KEMAL BEY’IN DE ADAYLIK AÇIKLAMASI YOK”

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz tv100’de katıldığı bir programda, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin, “Sayın Kemal Bey’in açıklamalarından aday olduğuna ilişkin bir kanaat oluşuyor ama Kemal Bey’in de adaylık açıklaması yok. Ocak ayından sonra aday belli olur. Bu toplantıdan sonra müzakereler başlamış olur.Önemli olan ‘Ben adayım’ deme iradesinin ortaya konulması.” dedi.

“ÇOK İSTERİM”

Akşener’in aday olmasını istediğini belirten Poyraz, “Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim. Akşener’in ‘başbakan adayıyım’ kararını gözden geçirmesini çok isterim ama maalesef Sayın Genel Başkanımızın söylediklerinin arkasında durma ve sonuçlarının bedellerini ödeme gibi siyasi alışkanlığı var.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir yanıt yazın