Meral Akşener artık karar vermeli! Babasının partisi MHP mi, CHP mi?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı konuşmada CHP’nin babasının partisi olduğunu söyledi. Akşener’in konuşmasının ardından geçmişte kullandığı “Babam Türkeşci’ydi” sözleri akıllara geldi.

İyi Parti lideri Meral Akşener, İzmit Belediyesi’nde katıldığı bir programda konuşma gerçekleştirdi. Meral Akşener konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ölünceye kadar şükran duyacağını ifade etti.

“CHP benim babamın partisi”
CHP ile ilgili konuşmasına devam eden Meral Akşener, “CHP’ye İyi Parti olarak teklif götürdük. Bu arada CHP benim babamın partisi. Rahmetli babamın rahmetli İnöünü ile fotoğrafı var. Sonra paylaşırız.” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener’in bu açıklamaları gündemdeki yerini korurken, Akşener’in geçmişte katıldığı bir programda söylediği sözler ise tekrar gündeme geldi.

“Babam 60 ihtilalinden sonra Türkeşci oldu”
Meral Akşener’in geçmiş yıllarda babasının Alparslan Türkeş olduğunu söylediği program akıllara geldi. Akşener, “Benim babam 60 ihtilaline kadar paşacıydı, 60 ihtilalinden sonra Türkeşci oldu. Babamdan abime abimden bana geçen bir durum.” ifadeleri gündeme geldi.

Nabza göre şerbetçilik yorumları geldi
Görüntülerin ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in geçmiş ve günümüzde karşılaştırılan konuşmasında babasının hangi partili olduğu hususu “Nabza göre şerbetçilik” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Bir yanıt yazın