Sağlık bakanı Fahrettin Koca hatırlatma dozunu Turkovac yaptırdı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Şehir Hastanesine gidecek ve hatırlatma dozu olarak Turkovac’ı tercih etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs Bilim Kurulu’nun ardından Ankara Şehir Hastanesine gitti.

TURKOVAC OLDU

Bakan Koca, hatırlatma dozu olarak Turkovac aşısı yaptırdı. Hatırlatma dozu olan bilim kurulu üyeleri de Sağlık Bakanı’na eşlik etti. Aşı sonrası gazetecilere açıklama yapan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı:

“Özellikle 50 yıl aradan sonra tamamen, yüzde 100 yerli, Türk bilim insanlarımız tarafından geliştirilen bu aşının çok tarihi önemde olduğunu ifade etmek istiyorum. Bunu bekleyen birçok vatandaşımızın olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımıza TURKOVAC ile aşı olmalarını, özellikle hatırlatma dozlarını da TURKOVAC ile yaptırmalarını ısrarla tavsiye ediyorum.”

TURKOVAC UYGULAMASI YARINDAN İTİBAREN BAŞLIYOR

Koca, TURKOVAC aşı randevularının açılacağı zamana ilişkin de “Yarından itibaren bütün vatandaşlarımız özellikle şehir hastanelerinden başlamak üzere, gelecek hafta daha yoğun olacak ama yarından itibaren şehir hastanelerimizde uygulama başlamış olacak.” ifadesini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir yanıt yazın