Biraz düşünmek gerek! Muhalefet partilerinden Bakan Elvan’a şaşırtan övgü!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanan Lütfi Elvan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na veda ziyareti gerçekleştirdi. Burada muhalefet partilerinden milletvekilleri, Bakan Elvan’a övgü dolu ifadeler kullandı.

Lütfi Elvan, Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve başladı. Elvan, TBMM Genel Kurul çalışmalarına katılarak, yemin etti. Elvan, yeni görevinin ilk gününde bir süredir başkanlığını yürüttüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na veda ziyareti gerçekleştirdi. Burada komisyon üyesi CHP’li Bülent Kuşoğlu “Sizi Hazine ve Maliye Bakanı olarak görmekten mutluyuz. Zor bir dönemde geldiniz. Başarılar diliyoruz CHP olarak” dedi.

İYİ Partili Erhan Usta ise, “Zor bir göreve geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Orada oturmaktan daha zor olacak burada oturmak. Geldiğinde kendisini terleteceğiz” ifadelerini kullandı.

HDP’li Garo Paylan da “Pek çok anımız var. Gerilimler oldu ancak saygıyı hiç kaybetmedik. Helalleştik her zaman. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir yanıt yazın