Başkan Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu’nu açtı!

Erken seçim iddialarına yönelik konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İlk seçimler 2023 yılında. Önümüzde 3 yıllık kesintisiz bir hizmet dönemi bulunuyor.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini birbirine bağlayan Ankara-Niğde Otoyolu’nun açılışına katıldı. Burada gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, erken seçim iddialarına cevap verdi.
İLK SEÇİMLER 2023’TE
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlk seçimler 2023 yılında. Önümüzde 3 yıllık kesintisiz bir hizmet dönemi bulunuyor. 2023’ü yeni bir zaferin miladı haline dönüştürmek için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.
“DEVLET AÇISINDAN KÂRLI YATIRIM”
Erdoğan’ın konuşmasından diğer satır başları şöyle: “Marmara Denizi’ni saran otoyolun tamamlanmasıyla en yoğun araç trafiğinin yaşandığı bölgenin ulaşım sorunun çözmüş olacağız. Yatırım tutarı işletme süresi ve garanti ücret mukayesesi yaptığımızda bu otoyol devlet açısından oldukça kârlı bir yatırım olmuştur. Emeği geçen tüm kurumları, herkesi tebrik ediyorum. Yolun bir diğer özelliği döşenen fiber iletişim ağı, sensörler, kameralar, veri ve kontrol mekanizmasıyla akıllı yol olarak tasarlanmasıdır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın