Yunan kaşınıyorsun ama unutma kaşınanı iyi kaşırız!

Türk donanması, Yunanistan’ın gemilerin önünü kesmeye çalışmasına müdahale etti.
Yunan donanması, Türk gemisini engellemeye çalıştı. Yunanistan, Akdeniz’de tansiyonu yükseltici tutumunu sürdürüyor.
YUNAN GEMİLERİMİZİ DURDURMAK İSTEDİ, UYARI VERİLİNCE ORTADAN KAYBOLDU
TRT World’ün aktardığına göre Yunanistan donanması, Libya’ya giden Türk bayraklı bir kargo gemisini ve fırkateynleri durdurmaya çalıştı.  Yunanistan ordusuna ait bir helikopterin duruma müdahale etmek için harekete geçtiği belirtildi.  Yunanistan donanması, Türk fırkateynlerinin bir uyarı vermesinin ardından geri çekildi.
YUNAN’IN TEHDİDİNE, BAKAN AKAR CEVAP VERMİŞTİ
Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis dün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hidrokarbon araştırma sahalarıyla ilgili açıklamalarını değerlendirirken Atina’nın “Her türlü kötü senaryoya hazırlıklı olduğunu” ifade etmişti.  Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar da bugün yaptığı açıklamalarda Stefanis’e tepki göstererek, “O bir dil sürçmesidir. Yunanlıların Türkiye ile savaşmak isteyeceğini ben matematik olarak uygun ve doğru olmadığının altını çizmek istiyorum” diye konuşmuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın