Başkan Erdoğan: Yunanistan kuru sıkı atıyor, haddini bilmezse gerekeni yaparız

Yunanistan’ın kurusıkı attığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atina yönetiminin haddini bilmemesi durumunda Türkiye’nin gerekeni yapacağını söyledi.
Atina yönetiminden son günlerde Türkiye’ye karşı haddini aşan açıklamalar yükselmeye başladı.  Yunanistan Savunma Bakanı, Türkiye’ye karşı askeri çatışmaya hazır olduklarını dile getirdi. Yunanistan Başbakan Yardımcısı da her şeyi yapabileceklerini ifade etti.  Bu çıkışlara en net cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.
“SEN HADDİNİ BİLMEZSEN…”
Erdoğan, “Yunanistan boş durmuyor, kurusıkı atıyor. Türkiye’ye laf atılır mı? Sen kiminle dalga ediyorsun? Haddini bil! Sen haddini bilmezsen Türkiye’nin yapacağı şey bellidir.
“GÜNEY KIBRIS’TA İKİ TANE CAMİMİZİ..”
Güney Kıbrıs’ta iki tane camimizi kimisi sabote edip molotof kokteylle yakmaya, bir tarafta Yunan bayrağını, öbür tarafta paçavra asıyorlar. Siz bunları yaptığınızda karşılıksız kalır mı? Siz uyarılara kulak asmıyorsunuz.
AYASOFYA’YI CAMİYE ÇEVİRMEYİN DİYORLAR
Bu sefer de kalkıyorlar ‘Sakın ha! Ayasofya’yla ilgili orayı camiye çevirmeyin’ Türkiye’yi siz mi idare ediyorsunuz, biz mi? Türkiye’nin kurumları var. Parlamentosu var Danıştay’ı var. Karar verilir icra makamı gerekli adamı atar. Bunun için sizden izin almaya, müsaade almaya asla tevessül etmez.
“DANIŞTAY’IN VERECEĞİZ KARARI BEKLİYORUZ”
Bugün sayın Bahçeli açıklama yaptı. Şimdi bu bir şeyi gösteriyor. Demek ki bu ülkenin dinamiklerinde tutuşan, yanan bir şey var. Biz bir hukuk devleti olarak Danıştay’ın vereceği bekliyoruz. Sonra da atılması gereken neyse ona göre atılır.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Almanya’dan savaşı körükleyecek karar!

Alman hükümeti, askeri yardım paketi kapsamında Ukrayna’ya yeni Patriot hava savunma sistemi tedarik edecek. Almanya …

Bir yanıt yazın