Sabret Türkiyem, coronayı yeniyoruz! Daha sıkı tedbir, daha iyi sonuçtur

Türkiye’de koronavirüs salgınında iyileşenlerin sayısı 127 bin 973 oldu. Virüs bu gün de 25 can daha aldı. Bakan Fahrettin Koca yaptığı açıklamada,” Solunum desteğine ihtiyaç duyan hasta sayısı azalmaya devam ediyor” dedi.
Sağlık Bakanlığı’nın günlük koronavirüs tablosu bugün de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşıldı.  Bakan koca’nın paylaştığı tabloya göre bugün korona nedeniyle 25 kişi daha hayatını kaybetti. Böylece toplam ölü sayısı 4 bin 540 oldu.
“SOLUNUM DESTEĞİNE İHTİYAÇ DUYAN HASTA SAYISI AZALMAYA DEVAM EDİYOR”
Bakan Koca, paylaşımını “Vaka sayısı öngörülen seviyede seyrediyor. Solunum desteğine ihtiyaç duyan hasta sayısı azalmaya devam ediyor. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske ve sosyal mesafe kuralının her ikisine birlikte uymamıza bağlı. DAHA SIKI TEDBİR, DAHA İYİ SONUÇTUR.” notuyla yaptı.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın