Başkan Erdoğan, Başakşehir Şehir Hastanesi’ni havadan inceledi

Tören öncesi hastaneyi gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün hizmete açılacak Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

İlk etabı 20 Nisan’da hizmete alınan hastanenin tüm etapları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katımıyla gerçekleştirilecek törenin ardından hizmete açılacak.
ÖNCE HAVADAN İNCELEDİ
Erdoğan, tören öncesi incelemelerine havadan başladı. Daha sonra hastaneyi gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan’a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile diğer ilgililer eşlik etti.
“HAYALİM VE SEVDAM”
Şehir hastaneleri, özellikle koronavirüsle mücadele döneminde kilit rol oynuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu hastaneleri “hayalim ve sevdam” olarak nitelendiriyor.
ŞEHİR HASTANELERİNİN ÖNEMİ
Alanında özelleşmiş çok sayıda hastanenin bir arada olduğu, hizmet kalitesinin yanı sıra, nitelikli insan kaynağı ile öne çıkan, mükemmeliyet merkezlerinin adresi olarak gösterilen şehir hastaneleri, başvuran hastaların sağlıkla ilgili sorunlarının tamamının tek bir merkezde çözüldüğü yerlerin başında geliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Almanya’dan savaşı körükleyecek karar!

Alman hükümeti, askeri yardım paketi kapsamında Ukrayna’ya yeni Patriot hava savunma sistemi tedarik edecek. Almanya …

Bir yanıt yazın