Trump’ın Corona virüs testi negatif çıktı!

ABD Başkanı Donald Trump, dün gece yeni tip Corona virüs (Covid-19) testini yaptırdığını açıkladı. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Trump’ın Corona virüs testinin negatif çıktığı belirtildi. Geçen günlerde görüştüğü 4 Brezilyalı yetkilinin koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine, Trump’ın da bu testi yaptırıp yaptırmayacağı merak konusu olmuştu.
Beyaz Saray’da Kovid-19 salgınına ilişkin üst düzey toplantıdan sonra basın toplantısı düzenleyen ABD lideri, dün gece söz konusu salgına ilişkin testi yaptırdığını ifade etti.
“Dün gece alıp laboratuvara götürdüler. Birkaç güne sonuçlanır.” diyen Trump, bir soru üzerine, ateşinin normal olduğunu ve herhangi bir hastalık belirtisi göstermediğini kaydetti.
Geçen günlerde görüştüğü 4 Brezilyalı yetkilinin koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine, Trump’ın koronavirüs testi yaptırıp yaptırmayacağı merak konusu olmuştu.
TEST SONUÇLARI AÇIKLANDI
Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Trump’ın Corona virüs testinin negatif çıktığı belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın