Tatil haberi sonrası büyük yoğunluk! Siteler kilitlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği ve yaklaşık 4.5 saat süren ‘corona virüs Toplantısı’ sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu. Alınan kararları açıklayan Kalın Okulların 16 Mart’tan itibaren tatil edildiğini duyurdu. Alınan kararın ardından seyehat acentalarının internet sitelerine yoğunluk nedeniyle ulaşılamıyor.
Beştepe’deki koronavirüs toplantısı sonrası Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın okulların 16 Mart’tan itibaren 1 hafta süreyle tatil ediliğini bu sür sonrasında ise 1 hafta da uzaktan eğitim sağlanacağını açıkladı.
SİTELER ÇÖKTÜ
Açıklamanın hemen ardından öğrenciler ve aileleri uçak ve otobüs bileti almak için firmaların sitelerine giriş yapmak istedi ancak ani yoğunluk ile sitelere ulaşım sağlanamadı.
ÖĞRENCİLER OTOGARLARA AKIN ETTİ
Bunun üzerine il merkezleri ve ilçelerdeki otogarlarda yoğunluk yaşanmaya başlandığı gözlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve bürokratların katılımı ile yapılan ve yaklaşık 5 saat süren toplantı sonrasında korona virüs ile ilgili alınan tedbirlerin açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan geldi.
Kalın’ın “16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta boyunca üniversitelerimizde tatil edilecektir” açıklaması ardından üniversite öğrencileri adeta otogarlara akın etti. Yazıhaneler önünde uzun kuyruklar oluşturan öğrenciler, biletlerin kısa tükendiğini ve ek seferler konulduğu söylediler.
200 METRELİK KUYRUK OLUŞTU
Bazı otogarlarda yaklaşık 200 metre kuyruğun oluştuğu görüldü. Otogarda yazıhane sahiplerinin yüzleri gülerken, öğrenciler kuyruğun bitmemesinden şikayetçi oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

9. Yargı Paketi yolda!

Özellikle cezasızlık algısını ortadan kaldırmaya yönelik düzenlemelerin öne çıkarılacağı 9. Yargı Paketi’nin hazırlıklarının tamamlanmak üzere …

Bir yanıt yazın