Koronavirüs, İtalya’yı tehdit etmeye devam ediyor: 631 kişi öldü

Çin’in Vuhan bölgesinde ortaya çıkan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs can almaya devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle acil durum önlemlerinin ülke geneline yükseltildiği İtalya’da virüs nedeniyle ölenlerin sayısının 631’e yükseldiği açıklandı.
ÖLÜ SAYISI 631’E YÜKSELDİ
Çin’de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan ölümcül korona virüsü nedeniyle İtalya’da bilanço artıyor. İtalya’da Sivil Savunma Ajansı tarafından yapılan açıklamada, virüs nedeniyle 168 kişinin daha hayatını kaybetmesinin ardından ölü sayısının 463’ten 631’e yükseldiği bildirildi.
VAKA SAYISI 10 BİN 149’A YÜKSELDİ
Ülkede salgının ortaya çıktığı 21 Şubat’tan bu yana ölü sayısındaki en büyük artışın yaşandığı da belirtilirken, toplam vaka sayısının ise 9 bin 712’den 10 bin 149’a yükseldiği aktarıldı.
Öte yandan bugün “İtalya’nın tamamı karantina altında” açıklamasını yapan İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, ülke genelinde korona virüsü nedeniyle acil durum önlemlerinin ulusal düzeye genişletildiğini bildirmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın