Trabzonspor’un 90+2’deki golü iptal edildi!

Süper Lig’in 25. haftasındaki Gaziantep – Trabzonspor maçının 90+2. dakikasında çok kritik bir VAR kararı verildi.
Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor’un deplasmanda Gaziantep ile karşı karşıya geldiği mücadelenin 90+2. dakikasında oldukça kritik bir VAR kararı çıktı.
Trabzonspor, Nwakaeme ile ağları bularak 2-1 öne geçerken, pozisyonun öncesinde faul olup olmadığı yönünde tartışma yaşandı ve hakem Hali Özkahya, VAR odasında Özgüç Türkalp’ten gelen izleme önerisinin ardından ekrana gitti.
Özkahya, pozisyonu yaklaşık 2 dakika izledikten sonra Abdülkadir’in müdahalesinin faul olduğunu tespit ederek golü iptal etti.
AHMET ÇAKAR: “FAUL YOK”
Ahmet Çakar, pozisyonla ilgili, “Sakın bir daha Trabzonspor kollanıyor demesinler. Son dakikadaki gol temiz. Topa ilk dokunan Abdülkadir. Sonrasında ayaklar çarpışıyor, Faul yok.” yorumunu yaptı. Kaynak:Haber7

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamuda tasarrufa makam araçlarıyla başlanıyor

Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci …

Bir yanıt yazın