Akşener: Harekatları desteklemeye devam edeceğiz

Türkiye, Bahar Kalkanı Harekatı’yla ilgili dikkati çeken açıklamalar yaptı. Sınırımızdaki toprakların teröristlere verilmek istediğini kaydeden Akşener, “Türkiye sessizce oturup uzaktan izlesin diyemeyiz. Fırat Kalkanını ve Barış Pınarını, bu sebeple destekledik, desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz bugün, yanı başımızdaki topraklar, pikap üstünde gezen birkaç teröriste devredilirken, ‘Türkiye sessizce oturup uzaktan izlesin’ diyemeyiz. Afrin’i, Fırat Kalkanını ve Barış Pınarını, bu sebeple destekledik, desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Akşener, partisinin Grup Toplantısında askeri operasyonlara ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.
“DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
İYİ Parti’nin siyasette aklın ve vicdanının sesi olduğunu savunan Akşener şunları söyledi:
“İYİ Parti kutuplaşmayı sona erdirmek için, milletin çağrısı üzerine oluşmuş bir siyasi harekettir. Biz alınan her karara, milletin çıkarları penceresinden bakarız. Her kararı, vicdanımızla tartarız. Ehline danışır, başını sonunu düşünür, ondan sonra karara varırız. Bu anlayışla biz bugün, yanı başımızdaki topraklar, pikap üstünde gezen birkaç teröriste devredilirken, ‘Türkiye sessizce oturup uzaktan izlesin’ diyemeyiz. Afrin’i, Fırat Kalkanını ve Barış Pınarını, bu sebeple destekledik, desteklemeye devam edeceğiz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın