Bill Gates koronavirüs aşısı yaptırdı!

Dünyayı saran koronavirüs salgınında parmağı olduğu öne sürülen Microsoft’un kurucusu Bill Gates koronavirüs aşısı yaptırdı. Gates aşı anına ilişkin fotoğrafını da Twitter üzerinden paylaştı.

Dünyayı saran koronavirüs salgınında parmağı olduğu öne sürülen Microsoft’un kurucusu Bill Gates koronavirüs aşısı yaptırdı.

Gates aşı anına ilişkin fotoğrafını da Twitter üzerinden paylaştı.

HARİKA HİSSEDİYORUM
65 aşının üstünde olduğu için koronavirüs aşısı yaptıdığını belirten Gates, “İlk dozumu aldım ve harika hissediyorum. Bizi bu noktaya getiren tüm bilim insanlarına, deneme katılımcılarına, düzenleyicilere ve önde gelen sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

KORONAVİRÜS SALGININDAN ÖNCE PANDEMİ HAZIRLIĞI
Henüz koronavirüs salgını ortaya çıkmadan önce pandemi tehdidinin ciddiye alınıp hazırlık yapılması çağrısı yapan ve bu yöndeki çalışmalara destek sağlayan Bill Gates, hayatın normale dönmesinin 2021 sonbaharını bulacağını öngörmüştü.

SALGIN SONRASINA YORUMU
Koronavirüs sonrasında hayatın nasıl olacağını anlamak için Çin’in iyi bir örnek olduğunu ifade eden Gates, “Çin’de insanlar işe geri dönmeye başladı ama maske takmak zorundalar. Sokaktaki insanların vücut sıcaklığı sürekli kontrol ediliyor. Büyük spor etkinlikleri yapmıyorlar. ” ifadelerini kullanmıştı.

GATES VAKFI’NIN SALGIN ÇALIŞMASI
Bill & Melinda Gates Vakfı, Dünya Ekonomik Forumu ve John Hopkins Sağlık Güvenliği Merkezi ile iş birliği yaparak bir salgınla nasıl mücadele edilebileceğine dair çalışmalar yürüttü.

Ancak söz konusu çalışmadan yalnızca 2 ay sonra koronavirüs salgınının ortaya çıkması, Bill Gates’i hedef haline getirdi. Bazı insanlar, yukarıda bahsettiğimiz 3 farklı kuruluşun da koronavirüsü başından beri planladığını söylüyor.

Tepkilerin büyümesinden sonra bir açıklama yapman zorunda kalan John Hopkins Sağlık Güvenliği Merkezi, koronavirüsle bir bağlantılarının olmadığını açıkladı.

Bill & Melinda Gates Vakfı’nın daha önce bir koronavirüs aşısı patenti alan İngiltere merkezli Pirbright Institute şirketine de fon sağladığı söylendi. Ortaya atılan iddialara göre Gates vakfı, geliştirdikleri aşıyı satabilmek için virüsü bilerek yaymıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kalan Pirbright Institute, yalnızca kuşları etkileyen koronavirüsler hakkında aşı geliştirdiklerini ve Çin’de ortaya çıkan koronavirüsle ilgili daha önce bir çalışmalarının olmadığını belirtti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …