CHP’li delege Tevfik Koçak’tan kadınlara yönelik çirkin sözler!

Her fırsatta kadın haklarından dem vuran CHP’nin Ankara Kongresi’nde kadınlara yönelik skandal sözler sarf edildi. CHP Ankara İl Kongresi’nde delege Tevfik Koçak’ın, “Siyasetin işine, kadının işvesine aldanılmaz” sözleri tepkiyle karşılandı. Kadın delegeler, konuşmaya devam eden Koçak’ı engellemeye çalıştı. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ileri süren Koçak, özür diledi ancak öfkeli kalabalığı sakinleştiremedi. Sahneye çıkan bir kadın mikrofonu alırken, bir başka delege de Koçak’a şişe fırlatarak tepki gösterdi.
Her fırsatta kadın haklarından dem vuran CHP’nin skandalları bitmiyor. CHP Ankara İl Kongresi’nde delege Tevfik Koçak kadınlara yönelik skandal ifadeler kullandı. “Siyasetin işine, kadının işvesine aldanılmaz.” diyerek skandal sözler söyleyen Koçak’a salondan büyük tepki geldi.
KADINLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Sözlerinin yanlış anlaşıldığını öne süren Koçak, özür diledi ancak salonda tepki dinmedi.
ŞİŞE FIRLATTILAR
Bu sırada sahneye çıkan bir kadın mikrofonu alarak Koçak’ın konuşmasını engellerken bir başka delege de Koçak’a şişe fırlatarak tepki gösterdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın