ABD’den Türkiye’ye: NATO müttefikimiz Türkiye’ye minnettarız mesajı!

Mike Pompeo, Türkiye’nin gönderdiği tıbbi malzeme yardımı için yayınladığı teşekkür mesajında “NATO müttefikimiz Türkiye’ye minnettarız.” dedi.
Koronavirüs salgınında, 1 milyonu aşkın enfekte ve 67 binden fazla ölümle en çok etkilenen ülke konumunda olan ABD’ye Türkiye’den giden ikinci yardım dün ulaştı. ABD’li yetkililere teslim edilen tıbbi malzeme ve koruyucu ekipman paketi, ülkede memnuniyetle karşılandı.
Teslimatın ardından ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo da bir teşekkür mesajı yayınladı. Pompeo mesajında, “NATO müttefikimiz Türkiye’ye minnettarız. Türkiye’nin desteği virüsle savaşan ABD şirketlerine yardım ediyor. Bu dönemi birlikte atlatacağız, öncekinden daha güçlü çıkacağız.” ifadelerine yer verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın