Kırmızı bültenle aranan hainler Avrupa Parlamentosu’nda

Avrupa Parlamentosu’nda, büyük bir skandala imza atıldı. Terör örgütü PKK/YPG/PYD yöneticilerinin de katılımıyla sözde Kürt konferansı düzenlendi. Kırmızı bültenle aranan teröristler, PYD/YPG’nin terör faaliyetlerini ve özerklik arayışlarını meşru göstermeye çalıştı.
AP’nin “Avrupa Birliği, Türkiye, Orta Doğu ve Kürtler” başlığıyla Brüksel’de 16’ıncı kez düzenlediği konferans PKK propagandasına dönüştü.
Kırmızı bültenle aranan terör örgütü PKK’nın Avrupa’daki elebaşlarından Adem Uzun, Remzi Kartal ve Zübeyir Aydar’ın katıldığı konferansta söz alan AP vekilleri sıklıkla Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tehditler savurarak, terör örgütüne methiyeler düzdü.
PKK TEMSİLCİLERİNE SÖZ HAKKI VERDİLER
Konferansta konuşan AP vekilleri, Türkiye’nin Suriye’de savaş suçu işlediğini iddia ederken, Suriye’nin kuzeydoğusunda PYD/YPG’nin terör faaliyetlerini ve özerklik arayışlarını meşru göstermeye çalıştı.
Avrupalı vekiller, Belçika’nın, PKK’nın Avrupa temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 36 kişinin yargılanmasının önünü kapamaya yönelik yargı kararını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Çanakkale Boğazı’nda kuru yük gemisinde yangını

Mısır’dan Bulgaristan’a giden kuru yük gemisinde çıkan yangın nedeniyle Çanakkale Boğazı’nda geçici süreyle askıya alınan …

Bir yanıt yazın