Kılıçdaroğlu bu yalanı hep yapıyor, girdiği çadırı bile görmemiş!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ ve Malatya’daki deprem incelemelerini anlatırken Kızılay’ı hedef alarak asılsız iddialarda bulundu. 2 gün deprem bölgesinde kaldığını söyleyen Kılıçdaroğlu “Bir tek Kızılay çadırı dahi görmedim” dedi. Kılıçdaroğlu’nun Kızılay’ı karalamak için kullandığı sözlerinin aksine deprem bölgesinde Kızılay çadırına girdiği görüntüleri ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Grup toplantısında konuşurken Elazığ depremini üzerinden Kızılay’ı hedef aldı.
Asılsız iddialarla, depremin ilk gününden itibaren sahada çalışmalarını sürdüren Kızılay’ı eleştiren Kılıçdaroğlu “Deprem bölgesinde tek bir Kızılay çadırı görmedim” dedi.
KIZILAY ÇADIRINA GİRDİĞİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Kılıçdaroğlu’nun Kızılay’ı karalamak için kullandığı sözlerinin aksine deprem bölgesinde Kızılay çadırına girdiği görüntüleri ortaya çıktı.
KIZILAY YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Elazığ’da meydana gelen ve başta Malatya ve çevre illeri de etkileyen 6,8 şiddetindeki depremin ilk gününden itibaren bölgede çalışmalarına devam eden Kızılay, Kılıçdaroğlu’nın iddialarının aksine depremzedelere başta çadır ve yemek konusunda yardımlarını sürdürüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek yerel seçimin ardından ilk yatırımcılar toplantısını ABD’de yaptı

ABD’li yatırımcılara seslenen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’de Haziran 2028’e kadar seçim olmayacağını, …

Bir yanıt yazın