Bahçeli’den Erdoğan’a “Hükümdarlar hükümdarı” nişanı!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, son zamanlarda Türkiye aleyhinde dünya genelinde yaşanan saldırılara karşı göğsünü siper eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bütün bu yaşananları özetleyen bir hediye verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Hakan kaftanı” hediye etti.
Bir süre önce üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle rahatsızlık geçiren Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, kendisini ziyareti sırasında bahçesindeki klasik otomobilini gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Devlet Bey Konağı”nda geçmiş olsun ziyareti  Bahçeli’nin evinde gerçekleşti ve ziyaret 35 dakika sürdü.
Bir süre önce üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle rahatsızlık geçiren Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, kendisini ziyareti sırasında bahçesindeki klasik otomobilini gösterdi. Görüşmenin sonunda Bahçeli tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Hakan kaftanı” takdim edildi.

Hakan kaftanı nedir, ne anlama geliyor, tarihteki önemi nedir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son zamanlarda Türkiye aleyhinde dünya genelinde yaşanan saldırılara karşı göğsünü siper eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bütün bu yaşananları özetleyen bir hediye verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce Amerikalılar ile ardından Rusya ile hem sahada hem masada yaptığı mücadeleler ve anlaşmalardan sonra, hastaneden taburcu olan MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi evinde ziyaret etti.

Bahçeli ise bu ziyarete karşılık son zamanlarda bütün yaşananları özetleyecek bir hediye verdi. Hediye ise “Hakan kaftanı”ydı. Türk geleneklerinde, “Hükümdarlar hükümdarı” anlamına gelen “Hakan kaftanı”nın Erdoğan’a hediye edilmesi anlamlı bulundu. Hakan kaftanını Osmanlı Sultanları da bu isimle kullanırdı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın