Esper’den Suudi Arabistan’a supriz ziyaret!..

ABD Savunma Bakanı Esper, Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı Halid bin Selman ile görüştü. Görüşmenin dün pek çok ülkenin genelkurmay başkanlarının İran’a karşı yaptığı toplantıyla eş zamanlı olması dikkat çekti.

ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı Halid bin Selman ile iki ülke arasındaki askeri ve stratejik işbirliğini görüştü.Suudi Arabistan haber ajansı SPA’ya göre, sürpriz bir ziyaretle başkent Riyad’a gelen Esper, burada Bin Selman ile bir araya geldi.Haberde, ikilinin, iki ülke arasındaki stratejik ve askeri işbirliği ile ortak savunma ve güvenlik konularını ele aldığı kaydedildi.

Esper’in Riyad ziyareti, dün pek çok ülkenin genelkurmay başkanlarının “İran’ın oluşturduğu tehdit ve bölgedeki deniz yolları güvenliğinin” görüşüldüğü toplantıyla eş zamanlı gerçekleşti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın