1 saat 45 dakikada ne görüştüler?

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, yeni parti kuracağını açıklayan eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ı ziyaret etti. 1 saat 45 dakika süren görüşmeye ilişkin Babacan “Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu durumu durumu ele aldık. Bizim parti çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Liderler Ziyaretleri’ kapsamında yeni parti kuracağını açıklayan eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile bir araya geldi.
Babacan’ın Ankara Balgat’ta bulunan çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmede, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin de aldı. Söz konusu görüşmenin ardından Karamollaoğlu ve Babacan basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.
“ÜLKE VE BÖLGEMİZİN SORUNLARINI ELE ALDIK”
Karamollaoğlu’nun ziyaretinden memnun olduklarını belirten Ali Babacan, 1 saat 45 dakika süren görüşmede “Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu durumu durumu ele aldık. Bizim parti çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Başlattığımız çalışmalar ile ilgili ilk elden kendilerine bilgi verdik, görüşlerini aldık” ifadelerine yer verdi.
HEPİMİZİN DİYALOĞA İHTİYACI VAR
Karamollaoğlu da “Ülke ve bölgemizin içinde bulunduğu şartları ele aldık. Derdimiz ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması. Bunun için hepimizin diyaloğa ihtiyacımız var. Sayın Babacan’a çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın