Cumhur İttifakı ve Devlet Bahçeli!..

Devlet Bahçeli’yi anlamak için önce vatan sevdalısı olmak lazımdır. Vatan sevdalısı olmayanların vatan sevdalısını lider olarak görme ve söylediklerini anlama, yorumlama şansı yoktur. “Cumhur İttifakı, milletin aklı” slogan değil aslında bir iradedir. Bu iradeyi ortadan kaldırmak için 100 yıldır Haçlı Orduları çok uğraşlar verdiler. Allaha çok şükürler olsun ki muvaffak olamadılar.

Şüphesiz ki tarih tekerrürden ibarettir. Bu sebepledir ki azizi milletimiz yüz yıllardır bünyesinde hiç unutulmayacak kahramanlar yetiştirmiştir. İşte o kahramanları, liderleri yetiştiren de Türk milletidir. Mete Hanlar, Bilge Kağanlar, Tuğrul Beyler, Alparslanlar, Melikşahlar, Osman Gaziler, Murat Hüdavendigarlar, Fatihler, Yavuzlar, Kanuniler, Atatürkler, Alparslan Türkeşler…

Burada saymaya yer bulamayacağımız daha pek çok lider tarihimizde yer bulmuştur. Yakın tarihimizde bölücülere, emperyalistlere, Haçlı Ordularına rest çekerek oyunlarını bozan Sayın Devlet Bahçeli yakın tarihimizin tarihsel ve sosyolojik sürecin en güçlü ismi olarak karşımızdadır. Siyaseten O’nun karşısında olanların bile saygı duyduğu, “devlet adamlığı ciddiyetini” O’nunla hatırladığı dürüst bir lider  Devlet Bahçeli, kibarlığı, beyefendiliği, ciddiyeti, dürüstlüğü, sözünün eri oluşu, ilkeli duruşu, ülke ve millet menfaatlerini her şeyin üstünde tutan siyaset anlayışı ile isminden de anlaşıldığı gibi  “Devlet” gibi adamdır.

Ülkücü gençlerin kendilerine örnek aldıkları liderlerini yakından tanıma fırsatını bulanlar, bu kutlu davadan asla vaz geçemeyenlerdir. “Bilge Lider”in söz dağarcığı, kavramsal hafızası, dayandığı insani ve milli değerler Ülkücü gençlere ışık tutmaktadır. Bu kavramlar ışığında Bilge Lider Devlet Bahçeli’yi anlayanlar çok aşamalı ve 100 yıllık bir yıkım planını bertaraf etmek için Cumhur İttifakında doğru adreste buluşanlardır.  Haçlı Ordularının bu millete dayattıkları çekilmez bir zillet haline getirdikleri sinsi ve yıkıcı 100 yıllık plan şöyledir:

-Eğitimi zafiyete uğrat

-Din adamlarının itibarını zedele (itibarsız olanları din adamı yap)

-Ahlakı çökert

-Üreten değil tüketen bir toplum oluştur

-Algıyı yöneterek iyi ve kötü kavramını anlamsızlaştır

-Biz değil, ben merkezli bir toplum inşa et

-Rüşvet ve torpili meşrulaştır

-Milli ve manevi duyguları çökert

-Kendi hırsızını maruz görmek

-Asker Ocağının kutsallığını ortadan kaldırmak gibi bir çok  örnekleri çoğaltmak mümkündür. Ancak aslı olan şudur. “Cumhur İttifakı, milletin aklı” fikrinde birleşmek, vatanı bölmek isteyenlere fırsat vermemek için 24 Haziran’da ülkenin selameti, güvenliği aynı zamanda huzurun tesisi için doğru adreste buluşmak gerekir.

Yüz yıllardır içimize fitne ve fesatlığı katanlar, bizi birbirimize düşürenler bizim asla bir olmamızı istemezler. Halbuki halk olarak bizim birbirimizden ayrımız gayrımız yoktur. Ayrı olan bölücülerdir, fitnelerdir, yüz yıllardır bizi birbirimize düşürenlerdir. Bu maksatla bir ve diri olmak için, modern Türkiye’yi yeniden inşa etmek ve dış güçlerin müdahalesinden uzak durmak için milli bir hükümet etrafında birleşmemiz farz olmuştur. Sevelim sevmeyelim, mevcut hükümetin geçmişteki hata ve kusurlarını görmezden gelerek “Cumhur İttifakı”nda birleşmemiz lazım.

Huzurun, güvenin, toprak bütünlüğünün teminatı olarak “Devlet gibi adam” Devlet Bahçeli’ye olan güvenim ve ilkeli duruşu sayesinde oyum “Cumhur İttifakı”nadır. Vatanını seven, milli olmayı hedefleyen her kesimin fanatizmi bir kenara bırakarak “Cumhur İttifakı”nda birleşmesi elzemdir. 15 Temmuz öncesi ve sonrasında “Bilge Lider” Devlet Bahçeli’ye kızanların onun fikirlerini ve devlet adamlığını anlamayanlar olarak tanımlamak yerinde olur.

24 Haziran “Cumhur ittifakı”nın ülkemize, milletimize, huzura, ekonomik istikrara, barışa özlem duyan herkesin hayrına olmasını ümit ve temenni ediyorum.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Artık “YETER” diyoruz!

Aziz Dağtekin Yazdı Irak’ın kuzeyinde on iki yiğit vatan evladı vatan savunmasında kalleş saldırılarda şehit …

Bir yanıt yazın