Reina’ya saldırı tanıdık senaryo

 

Tarih: 01-01-2017 14:58:00Güncelleme: 01-01-2017 14:58:00

Ülkemizi içerde ve dışarda kuşatma altına alanmaya çalışan şer odakları yine puslu havada buluştu. Hiç bir hesaptan ve küresel oyundan haberi olmayan 39 insanımızın canına kıyıldı.
Bu hain saldırılar ilk olmadığı gibi, son saldırı da olmayacaktır. Burada her vatandaşımızın aklı selim düşünmesi  ve her birimizin profesyonel bir istihbaratçı gibi çalışması gerekmektedir. Çünkü emperyalist güçlerin oyuncağı olan bölücülerin ve onların  işbirlikçilerinin hedefinde sen ben yokuz. Biz varız. Yani Türkiye Cumhuriyeti devleti vardır.
Çünkü islamın bayraktarlığını yapan, bütün dünya mazlumlarını bağrına basan, zülme ses çıkaran ve Müslümanların son kalesi Türkiye Cumhuriyeti düşerse sömürgeciler, emperyalist güçler, dünyayı istedikleri gibi yöneteceklerine inanmaktadırlar.
Bu tehlikeler karşısında devletimizin istihbarat birimleri iyi çalışmalıdır.  Halkımız da birer istihbaratçı gibi çalışmalıdır. Elde ettiği bilgi ve bulguları direkt olarak BİMER’e bildirmelidirler. İstihbarat birimlerimiz, FETÖ terör örgütüne ait televizyon kanallarında daha önceleri yayınlanan filmleri tek tek mercek altına almalıdır..
Nitekim; FETÖ’nün kapatılan kanalı Samanyolu TV’de Rus büyükelçi suikastını neredeyse birebir yayınla ‘Nizama Adanmış Ruhlar’ dizisi büyük ses getirmişti.
FETÖ’nun diğer yayınlarını irdelediğimizde dün gece  İstanbul’un gözde eğlence mekanlarından Reina’da yılbaşı gecesi meydana gelen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin ise yaralandığı hain terör saldırısının düzenleniş biçimi, FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Samanyolu TV’nin ‘Kollama’ adlı dizisini hatırlattıyor..

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov’a yönelik suikastı hatırlatan bölümüyle önceki hafta tartışma konusu olan ‘Kollama’ adlı dizide, ‘Noel Baba’lı saldırı senaryosuna da yer verildiği ortaya çıkmıştı. Büyükelçi suikastı dizinin 89. bölümünde yer alırken, 90. bölümde ise Noel Baba kılığındaki bir teröristin canlı bomba eylemi yapmak için bir okula gittiği görüldü.
Özet olarak Reina’ya saldırı olayında da senaryo bilindik ve  tanıdık çıktı. Maksat; önce bir alçak saldırı gerçekleştir, sonra yabancı ajanslar flaş haber geçsin, suçu müslümanlara at, çarpıtılmış olayla müslümanları töhmet altında bırak.
Uzun lafın kısası; Rus elçiyi vurma planlarını daha önce film yapan hainler kimse, Noel Baba kılığına girip masum insanları vuran katiller aynı fikrin kuklalarıdır. Bu maksatla terörü ve teröristi bir kez daha kınıyor, istihbarat birimlerimizi FETÖ’nun eski mecralarını yeniden mercek altına almalarını öneriyoruz.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’yi bekleyen sancılı süreçte golü kim atacak?

Aziz Dağtekin Yazdı CHP’nin acar lideri Özgür Özel’in bazı çıkışları bize “Vali olmuşsun fakat adam …

Bir yanıt yazın