Haydi duaya!..

Türkiye Cumhuriyeti Devletini Ortadoğu’daki hain ve karanlık savaşa çekmek için yoğun çaba sarf ediliyor. Ülkemizde patlatılan her bomba kaos ve istikrarsızlığa sürüklenmek için patlatılmaktadır. Millet olarak yek vücüt olalım, kurulacak olan dua ordusuna katılalım ve güçlendirelim…

Bu gün baskı ve kuşatma altında olan cennet vatanımız tehlike altındayken, dolar, euro, altın rant, siyasi  ve başka hesaplar peşinde koşmak ve insanları bu eylemlere yönlendirmek boş ve beyhudedir..

Emperyalizm ve terörizm bin yıllık kardeşliğimizi bozmak,fitili tutuşturulmak istenen etnik-mezhep kaosunu tırmandırmak için çırpınmaktadır.  Ortadoğu’nun haritasını yeni baştan çizmek için işbaşı yapan zalim güçlerin temel gayesi Türkiye’nin çöküşünü sağlamak ve ülkemizin Güneyi’ne sözde Kürt ama özünde bir “terör devleti” kurmaktır..

Yani nihai gaye Kürdistan’dır.  Oynanan oyunda hiç  şüphemiz  yoktur. Türk milleti tamamıyla terör namlusunun karşısındadır. Her hafta patlayan bombalar, devletin inandırıcılığını sorgulatmakla kalmayıp provokasyon ihtimalini de güçlendirerek arttırmaktadır..

Yapılmak istenen iç savaş şartlarını oluşturmak için şeytani planlar yapanlara karşı her zamankinden fazla bir ve beraber olmak kaçınılmaz bir hal almıştır. Bu sebepledir ki oyuna gelmeden, emperyalist güçleri  ve cennet vatanımızı bölmek isteyen düşmanlarımızı sevindirmeden  Türk’ü, Kürd’ü, Lazı, çerkezi hülasa bütün mozaikleriyle birlikte dayanışma halinde olmalıyız.. Gün birlik ve beraberlik, safları sıklatışma ve dayanışmayı güçlendirme dua ordusunu büyütme günüdür..

Bu sebepledir ki; Cennet vatanımıza tuzak kurarak,  her fırsatı değerlendirenlere koz vermemek için  Türk milleti yediden yetmişe doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine milli bir uyanışla kenetlenmeli, ihaneti emelleriyle birlikte def etmelidir..

Terörün panzehri milli birlik ve kucaklaşma olduğu bilincini toplumun her katmanına yerleştirmeli , siyasi ve ideolojik farklılıkların ikinci plana atılması, suni anlaşmazlıkların geride bırakılması acilen sağlanmalıdır.  Türk milleti ortak ülkemiz üzerine oynanan oyunların farkında olup, mukadderatımızı, tarihsel miras ve emanetlerimizi cansiperane  bir şekilde savunmalıyız..

Ülkemizin savaşa sürklenmemesi ve baskı altında tutulan devlet büyüklerimizin daha aklı selim düşünmesi için kuracağımız dua ordusuna herkesin ” Fetih Süresi”ni okuyarak  halkanın genişletilmesini ve okunan bütün duaların bir merkezden toplanmasını sağlayarak,  duanın toplanmasını Cumhurbaşkanının kendisinin yapmasını sağlamalıyız…

Ülkemizin başına musallat olan belaların, emperyalistlerin, bölücü ve kiralık terör örgütlerinin deffi için “oluşturacağımız dua ordusunun”  zincirinde acilen okunacak olan “Fetih Süresi”nin sayfa 512, 21 Kureys suresi sayfa 604 ‘tür…

Bu makalemizi bir çağrı olarak kabul edelim ve bir mesaj zincirine dönüştürelim. Bir kişiye de olsa iletelim hem emr-i maruf vazifemizi yapalım, hem de ülkemiz için yapılacak cihada kalemimizle iştirak etmiş olalım. Ülkemiz gerçekten zor ve çetin bir virajdan geçmektedir…

İç ve dış düşmanlarımızın  helaki için yarın sabah namazından sonra “Allahım Ebulehebin elini kuruttugun gibi , “Ülkemizi bölmek isteyen iç ve dış düşmanlarımızın da PKK’nın da elini kurut” diye niyet edlim inşallah.
Allah “Dua ordumuzun varlığını daim, gazamızı hayır eylesin. İç ve dış düşmanlarımızı, eli kanlı terör örgütlerini de kahhar ismi ile kahır eylesin.. Amin..

 

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Artık “YETER” diyoruz!

Aziz Dağtekin Yazdı Irak’ın kuzeyinde on iki yiğit vatan evladı vatan savunmasında kalleş saldırılarda şehit …

Bir yanıt yazın