Terörü, teröristi ve katilleri lanetliyoruz

Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin haline dün gece bir kez daha İstanbul’da tanık olduk. Bu hain saldırılar ne ilk ne de son olacaktır. Yeter ki ülke olarak  bir ve diri olalım.

Bu hain ve kahpe saldırılar bize hiç yabancı gelmiyor. Çünkü dün Cennet mekan Abdülhamid Han döneminde de benzer saldırıları Ermeni Taşnak örgütü düzenledi. Can aldılar, terör estirdiler, isyanlar çıkardılar. Bedel ödedik bedel ödettirdiler ve hala da ödettirmeye devam ediyorlar.

Unuttukları bir gerçek var ki oda ecdadımızın kanlarıyla bedel ödeyerek bizlere yurt olarak bıraktıkları bu cennet vatan;  çapulcuların, bölücülerin, şer odaklarının ve  ne kadar ittifakçı ve işbirlikçiler olursa  olsun asla bölünmeyecektir.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğine, bölünmez bütünlüğüne, hayatına, huzuruna, mutluluğuna pusu kuran katiller devlet ve milletimizin bütünlüğüne halel getiremeyecekleri gibi  Türkiye’yi demokrasi ve hukuk yolundan da çeviremeyeceklerdir.

Dün hain ve kanlı pusuda güvenlik güçlerimizi hedef almak üzere alçakça tasarlanmış olan ve bombalı araçla düzenlenen saldırı neticesinde ne yazık ki şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Acımız büyüktür ama bu büyük acıyı da milletçe daha çok bütünleşerek ve kenetlenerek aşacağımıza ve ülke olarak hükümeti, esnafı, vatandaşı  olarak topyekün olarak  teyakkuz halinde olmamız bölücüleri, emperyalistleri daha çok kahır edecektir.

Görüyoruz ki,   dün olduğu gibi bu gün de Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir. Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırının bir çok benzerini milletçe yaşadık. Ülkemizi bir karabasan gibi çevreleyen, batılı emperyalist güçlerce himaye  ve destek gören, hatta ve hatta yine batılılarca beslenilen bu eli kanlı terör örgütlerinin sadece  adlarının değişik olduğu  yöntemlerinin aynısı olduğu gözlerden kaçmamaktadır.

Ülkemizi batılı ülkelerin finanse ettiği beslediği eli kanlı terör örgütleriin hizmet ettikleri nokta ve bağlılık aidiyetleri aynıdır. Ülkemizi ve bölgemizi kan gölü haline getiren bu eli kanlı terör örgütleri,  PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle ve diğer eli kanlı tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır.

Türk’ün Türk’ten başka dostunun olmadığının bu talihsiz ve hain saldırı ile bir kez daha tescillenmiştir. Türkiye’nin, bu ahlaksız terör saldırısından sonra da yaralarını kendisinin saracağını, yasını kendi başına tutacağını, yasak savma kabilinden açıklamalar dışında yanında kimseyi bulamayacağını biliyoruz.

Sözde demokrasi ve insan haklarına saygılı davrandıklarını öne süren ve bizden daha ileri olduklarını sanan zavallı oldukları kadar alçaklar, bu yönleriyle cennet vatanımızı dizayn etmek isteyen emperyalist, bir o kadar da sömürgeci  batılılı ülkeler, Terörle mücadele eden Türkiye’nin ve Türk milletinin yanında yer almak yerine, terör örgütlerini ve teröristleri desteklemeyi tercih etmektedirler. Nitekim dün ülkemizi yasa boğan hain saldırıda teröristleri kınama zahmetinde bulunamamışlardır.

Çünkü ülkemizde ve bölgemizde akıtılan her müslümanın kanında Haçlı zihniyetinin parmağı  ve bizatihi eli vardır. Teröre kucak açan bu Haçlı zihniyetinin bekçileri iyi anlamalılarki, siz hainlik ve alçaklıkla  vurdukça, biz daha da güçleniyoruz. Unutmayınızki siz bir canımızı aldıkça biz bin diriliyoruz.

Terörü, teröristi, terörü finanse eden, arka çıkan bütün şer odaklarını emperyalistleri, insan kanını emen vampirleri nefret ve şiddetle kınıyoruz. Bu hain ve alçak saldırılar bizi dize getirmez. Aksine daha da birleştiriyor. Başımız sağ olsun Türkiyem …

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’yi bekleyen sancılı süreçte golü kim atacak?

Aziz Dağtekin Yazdı CHP’nin acar lideri Özgür Özel’in bazı çıkışları bize “Vali olmuşsun fakat adam …

Bir yanıt yazın