FETÖ, darbe girişimi ve Cizvit Papazları

İslam dünyasının Lideri Türkiye üzerinden çok büyük oyunlar oynanıyor. ADB’nin kuklası FETÖ’nun “Cizvit Papazları” ile kol kola girerek, İslamiyet ile bağdaşmayan davranışlarını görmeyip arkasında koşanlara şaşıyorum..

En önemlisi de bir ara FETÖ ajanını yere göğe sığdırmayıp ona methiyeler yağdıran siyasilere de gülüyorum. Ülkemizde şerefle görev yapan komutanlarımıza hain yaftasını yapıştıran FETÖ terör örgütü mensupları, yapmacık ve sahte senaryolarla siyasi iradeyi de yanıltarak ordu içerisindeki yapılanmasını sessiz ve sedasız bir şekilde tamamladı..

Hiç unutmam bebek katili Öcalan tarihini tam hatırlamıyorum bir açıklama yapmıştı. “ABD beni Fetullah Hoca’ya karşı takasa razı oldu” demişti. Ülkemizde yıllardır kardeş kanını akıtan ABD, ne hazindir ki ajanı gibi sahte müttefik tiyatrosu oynamaktadır..

Nitekim bu gün ABD Ankara konsolosunun satır aralarında deklare etmek istediği FETÖ örgütünün elebaşısı ve Cizvit Papazlarının komşusu Fetullah Gülen’in iadesi ile ilgili açıklamaları iyi tahlil edildiğinde çok derin anlam ve mana yüklü olduğu gözlerden kaçmayacak şekildedir.

Türkiye’de demokrasimizi sekteye uğratmak için her türlü hileyi şeriyeye baş vuran ABD, piyon olarak kullandığı Cizvit Papazlarının komşusu FETO’yu sahte din adamı kisvesine bürüyerek, İngiliz Casuslarının itirafları gibi İslam Dünyası tebasında  entrika ve bölücülük tohumları ekmektedir.

İslam dünyasını  ve Ortadoğu’yu kana bulayan ABD, İngiliz ve Haçlı zihniyeti bir olup yıkım faaliyetlerini adım adım tamamlamaktadır. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hoca bu yıkım faaliyetini ta 2003 yılında kamuoyu ile paylaşmıştı.

Merhum Erbakan Hoca,  Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı’nda düzenlediği haftalık basın toplantısında dış meseleleri ele aldığı konuşmasında bugün Ortadoğu ve Suriye’de yaşanılan hadiseleri ele almış ve 9 yıl öncesinden hem Ak Parti hükümetini hem de ülke insanlarını ve tüm dünya insanlığını uyarmış, Suriye, Mısır ve ileride nihai hedef olarak Türkiye’nin Arz-ı  Mev’udu İsrail’e katma Planı çerçevesinde ele geçirilmek istendiğini söylemişti..

Şimdi bu yıkım faaliyetleri adım adım hayata geçirilmek isteniyor. Fakat muvaffak olamayacaklar Allah’ın izniyle. Çünkü bu millet sevgili peygamberimizin methiyesine mashar olmuştur. Bu topraklarda her ne kadar dahili ve harici hainler varsa da bu kutsal topraklar asil milletimiz bir ve diri iken parçalanıp yutulması asla mümkün olamayacaktır.

Çünkü bu asil milletin methiyesine mashar olduğu sevgili Peygamberi,  kahraman bir ecdadı ve milli şairleri vardır.  Allah bu milleti dahili ve harici hainlerin şerrinde korusun, bölücülere vatan hainlerine fırsat vermesin.  Sözü merhum Milli şairimiz Merhum Mehmet Akif’e bırakıyorum.

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın!

Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.

Doğacaktır sana vaadettiği günler Hak’kın;

Kimbilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Artık “YETER” diyoruz!

Aziz Dağtekin Yazdı Irak’ın kuzeyinde on iki yiğit vatan evladı vatan savunmasında kalleş saldırılarda şehit …

Bir yanıt yazın