Terör ‘baron’metreleri!

“Tesadüfe bak hizaya gel. “ dedikleri bu olsa gerek. ABD dün gece, turistik bölgelere yönelik terör saldırısı düzenlenebileceği konusunda Türkiye’deki vatandaşlarını uyarıyor ve bu uyarının üzerinden 24 saat geçmeden Bursa’da canlı bomba saldırısı meydana geliyor.
Bu uyarılara şüphe ile yaklaşmamak akılsızlık olur diye düşünüyorum. Orta Doğuyu kan gölüne çeviren ve Türkiye’yi hem ekonomik hem de sosyolojik olarak köşeye sıkıştırma eyleminde olan sömürgeci emperyalistler hava tahmininde bulunur gibi terör saldırısı olabileceğini önceden biliyor olmaları tesadüf değil doğrusu..
Emperyalistlerin Türkiye üzerinden uzun süreden beri hesapları olduğu kesin. Hal böyleyken, Türkiye’de terör saldırısını olabileceğini hava tahmini gibi önceden bilen süper emperyalist güç ABD, her ne hikmetse eylemin nerde nasıl, ya da kimler tarafından organize edildiğini açıklamıyor.
Sanki bu süper emperyalist güç, terörü himaye ediyor veya besliyor. Terörün önceden ölçümlenmesi veya bilinmesi için bir barometre veya diğer teknolojik doneleri var da biz mi bilmiyoruz? Bunu merak ediyorum doğrusu..
Bize göre Türkiye Dış işleri Bakanlığı bu terör saldırısı konusunda ABD’den izahat istemelidir.  Çünkü; bu saldırıların ve IŞID denilen süper emperyalist güçler tarafından beslenen belada en çok zarar gören ülkemiz olmuştur. .
Bir yandan PKK belası, diğer yandan süper emperyalistlerin hain saldırıları  sonucu şehit haberlerini duymak, okumak, yazıp- çizmek neredeyse  rutin ve alışık bir durum haline geldi..
Türkiye yıllardır terör belasına çok ağır bedeller ödedi ve ödemeye de devam ediyor. Daha bu kan ne kadar akacak? Daha ne kadar körpe canlar toprak olacak, doğmamış bebeler yetim kalacak?
PKK ve diğer şer odaklarını kontrol etmek bu kadar zor bir iş mi? Ülkemizin birliğine ve toprak bütünlüğüne yönelen eller kırılmalıdır.  Bu hainlerin kökünü kurutmak için terörle samimiyetle mücadele gerekir.
Bu gün bölgemizde ve ülkemizde hainlerin ve süper emperyalistlerin yaptıkları tavşana kaç, tazıya tut olmuştur. 2 gün önce Kilis’e sözde IŞİD füzesi düşüyor, bu gün de Bursa’da canlı bomba patlatılıyor.
Bu canlı bombalarla ve füzelerle uyanmak ne kadar hazin değil mi? Bize gönüllü fedailer lazım. Nerede Malkoçoğlu, nerede Fatih’in Fedaisi Kara Murat? O dönemi yaşamadım ama inan ki o kahramanlıkları şimdiden çok özledik.
Terörü ve teröre arka çıkanları, besleyenleri, cana kıyanları, hava tahmininde bulunur gibi terör tahmini doğru bilen “baron”metreleri, insanlıktan nasibini almayan hainleri ve canileri nefretle kınıyoruz.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tarih katliam kulübesi olmaktan çıkmalıdır

Aziz Dağtekin Yazdı Adil yönetici hakkında Allah Rasulü bir hadis-i şerifte buyuruyor ki “Kıyamet gününde …

Bir yanıt yazın