Sözde terörü kınadılar, hepimiz ‘Türk’üz diyemediler!

Ankara’daki terör olayları öncesi vatandaşını uyaran ABD neden terörün kimden ya da kimler tarafından organize edildiğini açıklamıyor? Diğer bir ifade ile saldırı ve hedefler belliyken, bilgi paylaşımının yapılmaması, sonrada rutin baş sağlığı mesajları yayınlamaları kanıma dokunuyor.

Türkiye, her alan da olduğu gibi terörle mücadelede de yalnızlığa bırakılmıştır. Bölgesinde bütün olumsuzluklara rağmen itaat ve şecaat duygularını kaybetmeyen, dini inançları  ve vatanı uğruna canını seve seve vermeye hazır olan “dünya ırklarının en üstünü” olan aziz milletimizin bu zorlukların da üstesinden geleceğinden ümidimiz tamdır..

1968 kuşağı ile Türkiye’yi kamplara bölmek isteyen şer odaklarının tutmayan oyunları, 12 Eylül devre arası ile yeniden yön değiştirerek, konsolosluklarımıza ticaret ataşeliklerimize yapılan Marksist Leninist saldırlar, yine Marksist ve  Leninist PKK  ile 40 yıldır ülkemizde can alamaya devam etmektedir.

Şimdi utanmadan Türkiye’nin Ankara Kızılay meydanında yapılan terör saldırısından dolayı  başsağlığı mesajları yayınlamaktadırlar.

Ey iki yüzlü Avrupa!

Ey iki yüzlü müttefiklerimiz dediğiniz sözde müttefikler!

Ey Türk “halkı ile yastayız” diyen Putin!

Bu terör olayları sizin himaye ve desteklerinizle doğurduğunuz piçlerdir.. Türkiye’nin her istikrarı yakalamaya çalıştığında, kendi ayakları üstünde durmaya çalıştığında  hep yeniz kaos ve senaryolar ürettiniz..

Biz sizleri çok iyi biliyoruz. Çünkü ayıdan post gavurdan dost olmuyor. Yine çok iyi biliyoruz ki Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur..

Yine çok iyi biliyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  her dünya ülkesine yaptığı ziyaret öncesi veya sonrası “Erdoğan’a dur “dercesine  bombalar patlattığınızı da çok iyi biliyoruz.

Biz bunu da çok iyi biliyoruz ki; terörü himaye edenlerin, destek  verenlerin herkesten daha çok seslerinin çıktığıdır.

Bu gün bölgemizi kan gölüne çeviren emperyalistler  “kedi gibi hem s…. hem de bağırmasınlar. Yüreğimizin şiddetli yandığı şu saatlerde terörü, teröre destek verenleri, himaye edenleri şiddet ve nefretle kınıyor başınız sağ olsun Türkiye’m diyoruz.

Unutma Türkiye’m dün hepimiz Ermeni’yiz, Fıransızız diyenler , bu gün doğurdukları terörü lanetleyip yine hepimiz Türk’üz diyemediler…

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kripto yapıların hücre uyanmasına dikkat!

Aziz Dağtekin Yazdı Savunma sanayindeki başarımızı, Irak ve Suriye’de yapılması planlanan operasyonları gölgelemek üzere düğmeye …

Bir yanıt yazın