Trump’ın “Az önce çok büyük bir şey oldu” twitti!

ABD Başkanı Donald Trump’ın “Az önce çok büyük bir şey oldu” şeklindeki Twitter paylaşımı kamuoyunda heyecana neden oldu.
ABD Başkanı Donald Trump’ın “çok büyük bir şey oldu” şeklindeki paylaşımı kamuoyunda merak uyandırırken, DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi’nin İdlib’de ABD birliklerinin düzenlediği bir operasyonda ölmüş olabileceği iddia edildi.
ABD Başkanı Trump’ın Twitter hesabından “Az önce çok önemli bir şey oldu.” şeklindeki paylaşımı kamuoyunda ve medyada heyecan yarattı.
Beyaz Saray, bu açıklamadan kısa süre sonra, Trump’ın bugün TSİ 16:00’da “önemli bir açıklama” yapacağını duyurdu, ancak açıklamanın içeriğine dair ipucu vermedi.
BAĞDADİ’YE YÖNELİK ÇOK GİZLİ OPERASYON
Öte yandan Newsweek dergisi, Pentagon yetkililerine dayandırdığı haberinde, Trump’ın geçen hafta DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi’nin hedef alınacağı çok gizli bir operasyona izin verdiğini ve bu operasyonun gerçekleştirildiğini iddia etti.
Habere göre Pentagon yetkilileri, Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen söz konusu operasyonda Bağdadi’nin öldüğüne inandıklarını ancak kesin durumu teyit etmek üzere çalışma yaptıklarını kaydetti.
Haberde, saldırı sonucuyla ilgili Beyaz Saray’ı bilgilendiren askeri yetkililerin, “Bağdadi’nin öldürüldüğünden büyük oranda emin olduklarını” söyledikleri belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın