Murat Saral cinayetinde kaçış sona erdi: Şüpheli İznik’te ele geçirildi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde MHP’li belediye meclis üyesi Murat Saral’ı tabancayla vurarak öldüren şüpheli A.I.U., kaçışının ardından Bursa’nın İznik ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Akaryakıt istasyonunun tuvaletinde ele geçirilen şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Gölcük’teki Cinayetin Ardından Kaçtı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşanan silahlı saldırı, belediye meclis üyesi Murat Saral’ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Çiftlik Mahallesi’nde meydana gelen olayda Saral ile A.I.U. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine A.I.U., yanında bulunan tabancayla Murat Saral’a ateş etti. Ağır yaralanan Saral için olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Saral, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Cinayet Şüphelisi İznik’te Kıskıvrak Yakalandı

Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan A.I.U.’nun yakalanması için güvenlik güçleri harekete geçti. Yürütülen çalışmalar sonucunda cinayet şüphelisinin Bursa’nın İznik ilçesinde bulunduğu tespit edildi.

İznik’teki bir akaryakıt istasyonunun tuvaletinde yakalanan şüpheli, jandarma ve emniyet ekipleri ile Kocaeli Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin koordineli çalışması sonucu gözaltına alındı.

Emniyetteki İşlemleri Sürüyor

Murat Saral’ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ederken gözaltına alınan A.I.U.’nun emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Olayın çıkış nedeninin ve cinayete ilişkin diğer ayrıntıların yürütülen soruşturma kapsamında netleşmesi bekleniyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Trump’tan İran’a yeni saldırı tehdidi: Bir operasyon daha yapabiliriz

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın anlaşmaya yanaşmaması halinde yeni bir “Destansı Öfke Operasyonu” düzenleyebileceklerini söyledi. …

Bir yanıt yazın