Görevden alınan CHP’li eski başkan rüşvetten gözaltına alındı

Adana’da yapılan rüşvet operasyonunda gözaltına alınan eski başkan Kadir Aydar, “Rüşvet almadım” diye bağırdı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, rüşvet soruşturması kapsamında aralarında görevden uzaklaştırılan CHP’li eski başkan Kadir Aydar’ın da bulunduğu 23 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, şafak vakti Ceyhan Belediyesi ve Kadir Aydar’ında aralarında bulunduğu 23 kişinin evine eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 zanlı, adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Görevden uzaklaştırılan Ceyhan Belediyesi  Kadir Aydar, bu sırada rüşvet almadım diye bağırarak, “Bana bir Allah’ın kulu rüşvet veremez. Ben rüşvet almadım. Almam da. Ben en namuslu müteahhitim. Ben en namuslu belediye başkanıyım.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Asgari ücrete ara zam gündemde yok açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada temmuz ayında asgari …