DÜNGİAD Adana Şubesi kuruldu! Şube Başkanı Gür: her kesimi paraya boğacağım

Merkezi Bursa’da bulunan Dünya Genç İşadamları Derneği ülke genelinde şubeleşme çalışması başlatarak, 2. Şubesini Adana’da kurdu. Kurulan şube başkanlığına Bilal Abeş Gür atandı.
Derneğin Adana Şube başkanlığı Sarıçam İlçesinde kuruduklarını, kısa süre sonra da genel kurullarını yapacaklarını dile getiren DÜNGİAD Adana Şube Başkanı Bilal Abeş Gür çalışmaları ve derneğin faaliyetleri hakkında geniş açıklamada bulunarak şunları söyledi:
“Derneğimizin kuruluş gayesi; Türkiye Cumhuriyetimizin Anayasası, Türk medeni kanunu, demekler kanunu, yönetmelik, genelge ve tebliğler doğrultusunda, Türk halkının demokratik düzen içerisinde sanayici, işadamı, üniversiteler, eğitim kurumları, mesleki kuruluşların, esnaf tüccar, sanatkar, bilim ve teknoloji uzmanlarının birlikteliklerini ticari, sınai, sosyal ve manevi güç birliği çerçevesinde, birlikte işyeri açma, teknoloji, sermaye, iletişim, fikir alış verişi koordinasyonunu sağlayarak; zamanın hızlı değişim ve gelişmelerini yakından takip edip, Türk ve Dünya ekonomisini güçlendirmek amacıyla hızlı kalkınma projeleriyle daima üst seviyelere yükseltmektir.
Ayrıca derneğimizin ana hedefi ülkemizde hak ve adalet ölçülerine dayalı serbest ticaret kurallarının yerleşmesi ve ülkemizin insan çevre ve doğal kaynaklarının teknolojik yeniliklerle desteklenerek, hem ülkemiz hem de dünya insanlarının faydalanması adına tüm ekonomik varlıkların en etkin biçimde kullanımı için sürekli olarak verimli ve kaliteli üretimini ve dağıtımını sağlayacak çevreye uyumlu ortamlarının teşkil edilebilmesini ve rekabet edilebilir halde bulunmasını hedef alan politikaları destekler.”
Üye kayıtlarına da başladıklarını, Avrupa Birliği ülkelerinden para getirerek ülke insanının hizmetine sunacaklarını dile getiren DÜNGİAD Adana Şube Başkanı Bilal Abeş Gür, “Kongremizi tamamladıktan sonra iş adamlarımıza esnafımıza, çiftçimize ve öğrencilerimize kısacası aç iş isteyen herkesi paraya boğacağız. Gayemiz kesintisiz hizmet vermek ülkemizi ulu Önder Atatürk’ün de ön gördüğü gibi müreffeh seviyelere ulaştırmaktır.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …