CHP’li Altay: Baş Çavuş ve Uzman Çavuşlar AK Parti militanı

Bebek katili terör örgüt PKK’ya ses çıkarmayan, her fırsatta Türkiye’yi Batı’ya şikayet eden CHP, bu ülkenin insanlarını ve değerlerini aşağılamaktan vazgeçmiyor. Son olarak CHP Grup Başkanvekili Engin Altay Baş Çavuş ve Uzman Çavuşlara ‘AK Parti militanı’ ifadesini kullandı. Skandal sözler sonrası Altay’a siyasi isimlerden ve sosyal medyadan tepki yağdı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay mecliste düzenlediği basın toplantısında “Parti devleti dedik uzun zaman. Orqada çok bir mesele kalmadı. Artık rektöründen başçavuşuna, uzman çavuşuna kadar herkes ak parti militanı” dedi.

AK PARTİLİ ÇALIK: SİZLER BU MİLLETİN DEĞERLERIYLE KAVGALISINIZ

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın başçavuş ve uzman çavuşlara “AK Parti militanı” ifadesine tepki gösterdi. Çalık, “CHP bu milletin değerleriyle barışık değil kavgalı” dedi.

Milletvekili Çalık, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay’ın başçavuş ve uzman çavuşlar aleyhindeki skandal açıklamalarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Çalık, “CHP yöneticileri uzun süredir öğretmenlerimizden askerlerimize kadar tüm değerlerimizi saygısız bir dille hedef alıyorlar. Son olarak CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da düzenlediği basın toplantısında vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için canını ortaya koyan şerefli ve kahraman Türk ordumuza, “AK Parti militanı” diyerek gayr-i milli, saygısız ve çirkin bir dil kullanmıştır. Bu dili ve zihniyeti şiddetle kınıyorum. Terör örgütü PKK’ya ve onun siyasi uzantılarına ses çıkaramayanların kahramanlarımızla ilgili sarf ettikleri sözler ve yaptıkları saygısızlık asla kabul edilemez. Ordumuzdan derhal özür dilemelidir” dedi. Çalık, “Şanlı ordumuzu hedef alan bu sözleri eskiden PKK söylerdi. Biz terörün sesini kıstıkça CHP ses yükseltiyor. CHP nereye koşuyor farkındasınız değil mi?” ifadesinde bulundu.

Çalık, “CHP, bu milletin inançlarıyla, düşüncesiyle ve bu milletin insanlarıyla, gelenekleri ve görenekleriyle velhasıl tüm değerleriyle, hassasiyetleriyle barışık değil kavgalı. CHP yöneticileri öğretmeninden çiftçisine, hakiminden sanatçısına kadar neredeyse her meslek grubuna, yerli ve milli bütün unsurlara hakaret ettiler ve etmeyi sürdürüyorlar. CHP yöneticilerine naçizane tavsiyem: provokatif söylemler, yalanlar, hakaretler ve saygısızlıklar yerine partilerindeki taciz, tecavüz ve şiddet skandalları ile ilgilensinler” dedi.

MHP’Lİ İZZET ULVI YÖNTER: CHP BU MİLLETİN HASSASİYETLERİYLE BARIŞIK DEĞİL

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter “Bu konuşan siyasi gafil CHP Grup Başkanvekili Engin Altay…Vatan kahramanlarına militan diyecek kadar çukurlaşmış! Ne Başçavuşlarımızın ne de Uzman Çavuşlarımızın kesip attığı tırnak bile olamayacak bu şahıs kahramanlardan derhal özür dilemelidir. Zelil bühtanını lanetliyorum…” dedi.

AK PARTİLİ ÖZALAN: DEMİRTAŞ’I SAVUNAN CHP, VATAN İÇİN CAN VERENLERE ISE “MİLİTAN” DiYEREK SALDIRIYOR

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da CHP zihniyeti ve zillet ittifakını sert sözlerle eleştirerek “CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, şerefli ordumuzun kahramanlarına “Militan” demiş. Demirtaş’ı savunan CHP, vatan için can verenlere ise “Militan” diyerek saldırıyor. CHP HDP’nin militanı, İyi Parti ise onların takiyyeci ortağı oldu.” ifadelerini kullandı.

Content retrieved from: https://www.ekointernethaber.com/2021/01/16/chpli-altay-bas-cavus-ve-uzman-cavuslar-ak-parti-militani/.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …