Bilim Kurulu Kovid-19 aşı takvimi gündemiyle toplanıyor!

Son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün saat 18.00’de bir kez daha bir araya gelecek. Aşılama gündemi ile yapılacak toplantı sonrası açıklama yapılması beklenirken, aşı uygulamasının yarın ya da cuma günü başlaması bekleniyor.

Türkiye’nin aşı takvimi işliyor. Çinli SinoVac firmasınca üretilen ve Türkiye’ye getirilen 3 milyon dozluk CoronaVac aşısının testleri Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) laboratuvarlarına yapıldı.

Acil Kullanım Onayı verilmesi durumunda Türkiye’de aşılama başlayacak. Koronavirüs Bilim Kurulu bu kez aşının test sonuçlarını ve aşılama çalışmalarını görüşmek üzere toplanacak.  Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi’ndeki toplantı saat 18:00’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında başlayacak. Toplantının ardından aşılama çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalar bekleniyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …