Benzin ve motorinde dev koronavirüs indirimi!

Milyonlarca araç sahibine benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili müjdeli haber verildi. Motorin ve benzin fiyatlarında gece yarısından geçerli olmak üzere indirime gidilecek.
Araç sahipleri tarafından benzin ve motorin fiyatlarına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Motorin ve benzin fiyatlarında gece yarısından geçerli olmak üzere indirime gidilecek. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS), sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin ve motorinin litre satış fiyatına indirim yapıldı.
BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI NE KADAR?
Gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatında ortalama 56 kuruş, benzinin litre fiyatında ise 60 kuruş indirim yapılacak
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, söz konusu indirim motorinde pompa fiyatlarına ortalama 56 kuruş, benzinde ise 60 kuruş olarak yansıyacak.

ANKARA, İZMİR VE İSTANBUL’DA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI
Buna göre, Ankara’da ortalama 6,30 liradan satılan motorinin litre fiyatı 5,74 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul’da 6,23 liradan 5,67 liraya, İzmir’de 6,31 liradan 5,75 liraya inecek.
Ankara’da ortalama 6,73 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 6,13 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul’da 6,64 liradan 6,04 liraya, İzmir’de 6,74 liradan 6,14 liraya inecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Motorine bu kez 1₺ indirim geliyor

Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre motorin grubuna cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 liralık …

Bir yanıt yazın