Başkan Erdoğan:Fethi Sekin’i 4. ölüm yıl dönümünde rahmetle, minnetle yâd ediyorum

Son dakika haberi… Başkan Erdoğan, İzmir’de teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Fethi Sekin’in şehadetinin dördüncü yıl dönümü dolayısıyla bir paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında, “kahraman polisimiz Fethi Sekin’i rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Cesaretleri ve fedakârlıklarıyla, ülkemiz için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Fethi Sekin’in şehadetinin dördüncü yıl dönümü dolayısıyla bir paylaşımda bulundu.

“TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”
Erdoğan paylaşımında, “Şehadetinin dördüncü yıl dönümünde, kahraman polisimiz Fethi Sekin’i rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Cesaretleri ve fedakârlıklarıyla, ülkemiz için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …